16 Temmuz 2015 Perşembe

Canım Kızım.......

Bugün senin doğum günün! Yeni aldığın yaş sana, senin istediğin doğrultuda gelsin.
Bitanem "Yıldız Gözlüm" doğum günün kutlu olsun.
Denizlerdeki kum tanecikleri, gök yüzündeki yıldızlar kadar mutlulukların olsun.
Bir annenin sevgisini anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor. Seni seviyorum.

19 yorum:

  1. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür dilerim kızınıza. Hep birlikte güzel günleriniz olsun... Gerçekten de evlat sevgisini anlatmaya kelimeler yetmez.....:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz,güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Benden de sevgiler.

      Sil
  2. Mutlu sağlıklı yaşlar dilerim kızınıza.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. of yüreğim sızladı biz anneler evlatlarımıza dayanamıyoruz her şey onlarla güzel nice mutlu yıllar yaşasın inşallah bayramızında sevgi ve sağlık içinde geçmesini diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sevgiler.

      Sil
  4. Sağlık , mutluluk ve bol bol şanslı yaşları olsun kızının .Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim güzel dileleriniz için. Sevgiler.

      Sil
  5. Musmutlu yılları olsun kuzunun ablacığım...Çok beğendim "yıldız gözlüm"ü hiç sönmesinde gözündeki gönlündeki yıldızlar.....Öpüldünüz....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güliz' ciğim sıcacık yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Özlettin kendini tatil bitti görev başladı galiba. Çok öptüm.

      Sil
  6. Canim bir tanem dunyalar guzeli annem. Tesekkur ederim. Bende seni cok cok ama cok seviyorum, yuregimsin. Canim annemin sevgili dostlari; sizlere de cok tesekkur ederim guzel mesajlariniz icin, icimi isittiniz. Dostlugunuz daim, internetiniz kesintisiz olsun! Iyi hafta sonlari.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, canımın içi iyi ki varsın çok öpüyoruz seni.

      Sil
  7. Sağlıkla çok uzun yıllar elele gönül gönüle olun inş.:)
    Kız erkek ayrımı bilmeyiz ama bu fıstıklar da ayrı bir seviliyor canımm . Yıllar sonra oğullarım evlenince benim de dünya tatlısı iki kızım oldu şükürler olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım, çok teşekkür ederim. Ne güzel iki evli evlattan sonra iki evlat daha yapmanız sizi kutluyorum aynı zamanda da şimdiki gençlere de duyurulur cesaretiniz değilmi? Allah sağlıklı uzun ömürler versin herkesin evlatlarına diyor sevgilerimi iletiyorum.

      Sil
  8. Yeni yaşı sağlık,mutluluk ,huzur getirsin nice nice yıllar diliyorum adaşıma (Meltemdi değilmi :) Hep birlikte çok çok mutlu olun inşallah sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet adaşsınız, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Benden de sevgiler.

      Sil
  9. Ben yazınızı atlamışım. Biraz geç oldu ama kızınıza sağlıklı, mutlu nice yıllar diliyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Imagine what would happen when you bet one coin and hit it big! Betting extra doesn't improve your chances of successful, so it's fine not to bet max on sort of|this sort of|this kind of} sport. This sort is fairly simple in that when you bet a small quantity, you will win a small quantity; bet a large quantity, you will win a large quantity -- however it doesn't impact the variety of occasions you win. If you're looking for a coin tray, you could be looking for a while. Some casinos have 바카라사이트 reverted back to coin usage in the excessive limit areas, as it takes less time to play coins that it does to insert paper. But for machines of $500 denomination and better, you'll need a ticket to play.

    YanıtlaSil