8 Nisan 2015 Çarşamba

Gezgin Kova 1 Yaşında!

Geçen yıl bugün Kanada'nın Calgary şehrinde "Gezgin Kova" kişisel blogumu açarak sizlere merhaba demiştim. Bugün de sizlere Almanya'nın Ştuttgart şehrinde "Gezgin Kova " nın 1 Yaşında olduğunu bildirmek için merhaba diyorum.

Geçen 1 yıl içinde bazen yaşamdan, bazen gezip gördüğüm yerlerden, bazen yaptığım el işlerinden, bazen de dikkatimi çeken ufak bilgileri sizlerle paylaşmaya çalıştım. Bu paylaşımları hazırlarken belki yazım imla kurallarına uyamadım, belki de fotoğrafları iyi çekemedim, ama tüm paylaşımlarıma yürekten sevgi ve sammiyetimi katarak sunmaya çalıştım.

Blog açmama haberi olmadan vesile olan Sevgili "Begonvilli Ev'"e ( aynı zamanda da ilk takipcim) ilk yorumlarıyla beni yüreklendiren sevgili "Cihan'ın Bahçesi '"sine , sevgili "Meltem'in Evi' "ne paylaşım ve güzel yorumlarınızla bloguma konuk olan tüm blog arkadaşları sizlere çok teşekkür ederim. (Tek tek blog ismi yazamadım tüm arkadaşların affına sığınıyorum.)

Blogum ortamında henüz acemiliğim devam etse de, siz blog dostları paylaşımları sayesinde çok şeyler öğrendiğimide belirtmek isterim. İyi ki bu blogu açmışım, iyi ki sizleri tanımışım tekrar çok teşekkür ederim.

Evet son teşekkürlerimide blog açmamda emeğini esirgemeden her aşamasıyla ilgilenip hazır halde bana teslim eden hala da arkamda durup takip eden (teknolojiden çok anlıyan biri değilim) canım kızım'a çok açil bir sorunla karşılaştığımda arayıp yardım aldığım canım oğluma çok teşekkür ederim, iyiki varsınız sizleri çok seviyorum.
Bu papatyalar siz dostlar için sunulmuştur.

24 yorum:

  1. Blogunun yeni yaşı kutlu olsun, papatyalar şahane görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. sevgili gezgin kova nice yılar dileği ile her günün bahar güzelliğinde geçsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim dileğin hepimiz için olsun. Sevgiler.

      Sil
  3. Gezginim...öncelikle yaşın kutlu olsun...Birlikte nice paylaşımlara...Ama adını gezgin kova koyarak ...çok doğru bir karar vermişsin...baksana ilk yayını Kanada'nın Callgari şehrinden şimdide Almanya'nın Ştuttgart şehrindesin...Nice gezmelere....Mutlu kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Güliz, sıcak yorumun için çok teşekkür ederim. çok haklısın adımı bilerek seçtim benim ne zaman nere de olacağım hiç belli değil eşiminde benimde ailem dışta olunca banada gezmek düşüyor:) mutluluk dileğin hepimiz için geçerli olsun diyor çok sevgilerimi iletiyorum.

      Sil
  4. Nice nice yaşlar olsun!
    Günce yazmak ve paylaşmak çok ilham verici, çok anlamlı bir uğraşı.Dünyaya açılan bir pencereniz oluyor, aynı zamanda diğer pencerelerden de izlemiş oluyorsunuz. Blog dünyasında farklı yaşam tarzları olan, eğitim durumları, zevkleri, becerileri, alışkanlıkları farklı pek çok insan tanıdım. Bilmediğim pek çok şeyi öğrendiğim gibi, benden de bir şeyler öğrendiklerini dile getirenler oldu. Farkındalıklarım arttı. Kısacası iyi ki bir blog yazarıyım diyorum. Sizin de yazmanıza vesile oldumsa ne mutlu bana sevgili Gezgin Kova. Ta uzaklardan seslenmeye devam edin lütfen. Paylaşımlarınızın içtenliği aynen yansıyor sayfanıza.Yazdıklarınızı okumayı seviyorum..♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begonvillli Ev'im........
      Ne güzel ifade etmişsiniz blog dünyasını, yazdıklarınıza aynen katılıyorum.
      İnsan etrafında olup bitene daha farklı açılardan bakıp yorum yapmaya çalışıyor aynı zamanda da araştıma yapıyor yada yapmak zorunda kalıyor. En azından benim için öyle oluyor bundanda mutlu oluyorum.
      Yazdıklarımın içtenliğini sizlere yansıtmış olmama çok sevindim.
      Çok sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  5. aldım papatyalarını:)
    nice yaşlara inşallah:)
    begonvilli ev beni de yüreklendirdi:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür güzel dileğin için.
      Bendende sevgiler.

      Sil
  6. Bloğunuzun daha çok yaşları olsun.. Güzel paylaşımlarla hep beraber...:))

    YanıtlaSil
  7. çok daha uzun yıllar bir arada olmak nasip olsun inş. mutlu yaşlar mutlu paylaşımlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İnşallah hep beraber.

      Sil
  8. Mrb, benim blogum da 5 yaşında, nice bloglamalara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Negüzel daha uzun yaşları olsun blogunuzun.

      Sil
  9. Bloglarımız yaştaş sayılır :) nice yaşları olsun güzel paylaşımlar dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meltem'ciğim güzel dileğin hepimiz için geçerli olsun. Sevgiler.

      Sil
  10. Çok seviyorum kır çiçeklerinden papatyayı severek aldım Gezgin Kova , güzel paylaşımlarınızı uzun yıllar okumak dileğiyle yeni yaşınız kutlu olsun nice mutlu yaşlara 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şükran hanım sıcak yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kır çiçekleriyle beraber sevgilerimi de yolluyorum.

      Sil
  11. Daha nice yıllara güzellikleri paylaşmanız dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum hep beraber olsun uzun yıllar paylaşımlarımız. Sevgiler.

      Sil
  12. canim benim...uzun soluklu olsun...insallah
    papatyalarin hem seni hem bizleri gulumsetsin..
    seni seviyorum...butun ictenligimle sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
  13. Geç de olsa, ben de bloğunuzun yeni yaşını kutlamak istedim. Bu gün bloğunuzu sindire sindire dolaşıp açığımı kapattım. Yorumları okurken Cihan Hanım'a rastlayınca bir kez daha rahmet okudum. Biriktirip dolaşınca yenidwn eskiye doğru gittim tabii. Paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler. Kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil