11 Ağustos 2014 Pazartesi

Bahçemden merhabalar......

Uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra nihayet evimize geldik. Bir iki gün dinlendikten sonra başladık bahçe temizligine herşey birbirine karışmış. Tabii ağaçlar, çiçekler zamanında budanıp ayıklanmadığından ağaçların meyveleri birbirine karışmış ama meyveler olgunlaştığında güzel bir renk cümbüşü ortaya çıkacak gibi gözüküyor. Her ne kadar bakan biri olsa da kendi baktığın gibi olmuyor. Bu konuda biraz hayal kırıklığı yaşadım.

Sevgiyle kalın.

Mandalinalarla kiviler birbirine girmiş.
Leylekler de birbirine dolanmış.

 

6 yorum:

  1. Çok güzel bir bahçe. Hiç kivi ağacı görmemiştim. Mandalinalarla birlikte olduğuna göre buralarda da yetişebilir. Sarmaşıklar, ferforje objeler ve leylekler çok hoş. Bahçenizde nice keyifli anlarınız olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar güzel yorumunuzu burada görmekten çok mutlu oldum teşekkür ederim. Kivi yetiştirmek isterseniz oturma alanından biraz uzakta dikin derim. Çünkü meyve oluşumu zamanında ar ara ağır koku oluşuyor. Hani bir söz vardır "Her güzelin bir kusuru vardır " buda onun kusuru diyelim.
      Her gününüz sevgiyle huzur dolu geçisin.

      Sil
  2. Hoş geldin iyiki geldin :) bahçeni çok beğendim uzun keyifli sohbetler diliyorum o bahçede bu arada artık devamlı buralardamısın yoksa dönüş yapacakmısın merak ettim umarım daimi gelmişsindir sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Hoş bulduk. Biz burada yaşıyoruz oraya kızımızı ziyarete gidiyoruz. Senenin yarısı orada geçiyor bu iki senedir böyle oldu. Uzun bir yolculuk bundan sonra nasıl olur bilemem onu zaman gösterecek. Benden de sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Evim evim güzel evim. Öncelikle hoş geldiniz. Mandalina kivi gibi meyveler yetiştiğine göre(Sanıyorum) güney topraklarındasınız. Bahçeniz, sizin ilgilinizle çabucacık toplanmıştır bile. Afiyetle yiyin. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bulduk sevgili Balkahve. Bahçenin düzene girmesi biraz zaman alacak gibi gözüküyor. Sıcaklar yüzünden yerimizden kalkacak halimiz yok. Bulunduğum yer Altınoluk ( Balıkesir) buralara gelmişliginiz varmı? Burası zeytin ve mandalina bölgesi aslında ama kivi de yetiştiriyoruz.

      Sil